BUSCA

Contractació de peons irregularment


El Partit Popular de Sueca a través del present comunicat mostra la seua preocupació, i per un altre costat el suport als sindicats, sobre la modificació del tribunal per a la contractació dels 15 peons que seran contractats dilluns que ve de forma totalment irregular.

Una vegada més el Sr. Campillo ens mostra la seua forma “caciquil” d’actuar i gestionar els assumptes del nostre municipi. Una vegada més la “llei” i el desordre del mateix el  porta a enfrontar-se amb el sindicats sense major raó, excepte possibles favoritismes en les contractacions d’este Ajuntament.

Recentment hem comprovat com persones afins al mateix han passat a ocupar sense més, davall la figura de personal de confiança, llocs de treball que a priori haurien d’haver sigut cobertes de forma transparent en igualtat de condicions.

Ara en una mostra més de la seua forma caciquil d’actuar directament per resolució pròpia, única i exclusiva, és a dir per resolució d’alcaldia ha decidit variar la composició del tribunal que examinarà i concedirà 15 llocs de treball per a l’estiu enfront dels 230 aspirants.

És necessari preguntar-se: Amb quina finalitat i per a què es varia el tribunal que al seu dia va ser acceptat pels sindicats? A qui pretén afavorir amb la dita mesura?

És natural que davant d’esta forma d’actuar els sindicats hagen mostrat la seua repulsa i de forma conjunta hagen criticat la dita mesura. No obstant això el Partit Popular no va a quedar-se ací, és necessari demanar responsabilitats al Sr. Campillo i a la Regidora de Personal. És necessari que el Sr. Campillo done compte de forma immediata del seu procedir al Grup Popular. De no fer-ho, una vegada més, quedarà evidenciat que el Sr. Campillo no tracta a tots els suecans de la mateixa manera, sinó que tan sols afavorix als acostats. Fet este inadmissible en un Ajuntament com el de Sueca en ple segle XXI.

D’un altre costat, sorprén que el Sr. Campillo no contemple en la convocatòria la devolució de la taxa d’examen dels aspirants no seleccionats.

Precisament, a pregunta del Grup Popular en l’anterior legislatura sobre la dita possibilitat donada la situació de crisi, el Sr. Campillo va recolzar esta qüestió, no obstant això, ara que governa s’oblida no sols de les seues propostes sinó també d’aquelles que des de l’oposició es van realitzar a favor dels treballadors no contractats per mitjà de selecció.

El Sr. Campillo està convertint la convocatòria publica municipal d’ocupació, vist allò que s’ha vist, en una forma més de recaptar davant de la seua falta de gestió per a obtindre recursos des d’altres vies.

D’un altre costat i finalment amb el propòsit de pretendre donar major sensació de transparència sense arribar a aconseguir-ho, pretén esmenar el seu error per mitjà de la publicació de la convocatòria  en setmanaris locals, quan és sabut que els mateixos no arriben al públic fins al diumenge o en el millor dels casos el dissabte. El que òbviament no concedirà termini suficient als aspirants per a donar-se per assabentats perquè la selecció és dilluns. És clar que davant d’esta conjuntura, una vegada més el Partit Popular considera que el Sr. Campillo pretén afavorir a algú, qui de segur sense necessitat de llegir la convocatòria a estes altures ja sap que la selecció és el dilluns i que per resolució s’ha constituït un tribunal mes d’acord amb els seus interessos.