BUSCA

EL PP DE SUECA PARTICIPA ACTIVAMENT EN L’ESMORZAR AMB ELPRESIDENT PROVINCIAL ALFONSO RUS A CULLERA

Més de trenta persones de la Capital de la Ribera Baixa, van participar en l’esmorzar amb el President Provincial del PP, Alfonso Rus, que es va celebrar ahir dissabte a Cullera.
El motiu d'aquestes trobades no és un altre que estar en contacte permanent amb afiliats del PP, i intentar arreplegar les seues preguntes i inquietuds.
Aquesta iniciativa permet conèixer de primera mà les propostes i les mesures del PP, en diferents temes.
El nostre Portaveu, Carlos Ramírez va transmetre al President, alguns dels problemes en els quals es troba la Ciutat de Sueca, i li va suggerir que donara alguna forma de poder explicar a la ciutadania quan se'ns enfronta o se'ns fa responsable d'estos problemes. Davant açò Rus va comentar que el millor per a treballar en cada poble, en cada Ajuntament, és l'autocrítica i escoltar als ciutadans.
De la mateixa manera aprofitàrem esta trobada per a transmetre als nostres Diputats Provincials algunes de les peticions que ens han realitzat clubs esportius, entitats religioses, i fins i tot de particulars.
Finalment, des del PP de Sueca també es va reclamar una major presència dels nostres diputats i diputades, tant autonòmics com nacionals, en les nostres agrupacions per a què, amb la seua presència, ens puguen explicar de primera mà les polítiques que està aplicant el PP i poder ser així més eficients quan les expliquem als veïns de la nostra ciutat.
Des d'esta nota de premsa, volem agrair al President, Alfonso Rus, la seua visita a Cullera, i l’animem per a continuar treballant en pro dels nostres ciutadans.