BUSCA

Congrés Nacional del Partit Popular


Carlos Ramírez i Kiko Ortolá, van participar aquest cap de setmana passat en el 17 Congrés Nacional del Partit Popular, celebrat a Sevilla. Sota el lema, "Compromesos amb Espanya", es van debatre les línies i les propostes que es van a dur a terme pel PP durant els pròxims quatre anys.

En el Congrés els nostres representants municipals van aprofitar per a transmetre als companys del PP amb responsabilitats polítiques en institucions supramunicipals, els problemes i peticions que tenen a veure directament amb el nostre municipi.

Mariano Rajoy, que va eixir novament triat, va enfocar el seu discurs polític cap als problemes de desocupació i econòmics, i va recalcar que els esforços que està realitzant el Govern a Espanya van encaminats a eixir de la crisi i a crear ocupació. A més va assegurar que la nova reforma laboral és una reforma moderna, que s'ajusta a les necessitats d'Espanya i que és la reforma dels 5 milions d'aturats.

No va voler passar per alt el que el PSOE va ser qui ens ha portat a aquesta situació d'aturats i que va a ser el Partit Popular el que crearà ocupació, mantenint l'estat de benestar, amb una educació i una sanitat públiques i gratuïtes.