BUSCA

EL PARTIT POPULAR DE SUECA ES REUNEIX AMB EL CONSELLER D'EDUCACIÓ I S'ASSEGURA QUE EL COL•LEGI CARRASQUER NI SERÀ PRIVATITZAT NI SERÀ GESTIONAT PER UNA EMPRESA PRIVADA

Carlos Ramírez, Portaveu del Grup Popular de l'Ajuntament de Sueca, al costat dels regidors Inmaculada Ferri i Raúl Plá, s'ha reunit en la seu del Partit Popular a València amb el Conseller d'Educació, D. José Císcar. En la reunió, a la qual han assistit alcaldes populars, portaveus i regidors amb responsabilitats en Educació s'han tractat diversos temes d'interès i relatius a l'Educació, temes que preocupen i concerneixen als Ajuntaments.
Entre tots els temes tractats, i davant la pregunta concreta de Ramírez, el Conseller assegura que el Col·legi Carrasquer (i cap altre col·legi públic) no va a ser privatitzat ni de gestió pública, amb el que els pares, professors i alumnes d'aquest centre poden quedar tranquils pel que fa a eixa reivindicació que porten manifestant des de l'última sessió plenària de l'Ajuntament.
El Partit Popular estava preocupat pels pares i docents i, per tant, el que ha fet és informar-se de primera mà. Este mateix dijous el Partit té previst reunir-se amb els pares i professors per a poder-los informar de primera mà i que puguen quedar més tranquils.
Des del Grup Municipal ens preguntem què ha fet el Govern Municipal i la Regidor d'Educació (del Bloc), si han tingut alguna entrevista amb càrrecs polítics de Conselleria o si només es dediquen a fer campanya electoral fent ús de mentides i difamacions. Mentrestant el Partit Popular seguirà treballant per a solucionar les inquietuds i les justes reivindicacions dels nostres centres educatius, siguen públics, privats o concertats.