BUSCA

ACTE SECTORIAL

El Partit Popular de Sueca, s'engega, de cara a les Eleccions Generals del 20 de novembre de 2011, i està treballant per a arribar a tots els sectors de la Ciutat de Sueca.

Molts actes electorals són els que tenim previstos al nostre municipi ja que la intenció és la de difondre el projecte polític del PP, un projecte polítc nou, modern i amb l'objectiu prioritari de traure a Espanya de la crisi econòmica a la que ens ha portat el govern socialista del Zapatero.

Els esforços van a anar encaminats a la creació d'ocupació, reactivació econòmica i a polítiques socials que són les vertaderes prioritats del PP.

Per aquest motiu, el pròxim 8 de novembre a les 19,30 h, en la seu local del PP de Sueca, en el Carrer Sequial nº44, està previst un acte sectorial, amb l'assistència del Secretari Autonòmic del sector públic empresarial de la Generalitat Valenciana, Rubén Broseta Dupé. A este acte, convidarem a empresaris, comerciants, associacions empresarials, sindicats, perquè reben la informació respecte al món empresarial.

Des del PP, treballarem perquè els sectors productius del nostre municipi puguen comptar amb l'ajuda del PP, per a aquelles qüestions que els preocupen.