BUSCA

El PP de Sueca exigeix a Baldoví que presente els comptes que reclama reiteradament la sindicatura


El Partit Popular de Sueca, a través d'este comunicat vol posar de manifest als suecans i suecanes, de les greus conseqüències econòmiques que pot tenir el que l'Ajuntament de Sueca, i concretament l'ex alcalde, Baldoví hagen fet cas omís a les reiterades peticions de la Sindicatura de Comptes perquè present els comptes de l'Ajuntament de Sueca, en els exercicis del 2006 al 2010.
Des del PP, no entenem esta falta de responsabilitat que posa de manifest una vegada més la pèssima gestió realitzada per l'ex alcalde, Baldoví, durant la passada legislatura.
Baldoví, qualificat per alguns mitjans de comunicació com el “alcalde més opac” de la Comunitat Valenciana no és conscient de la gravetat de no presentar els comptes dels exercicis 2006 al 2010, ja que:
1- Vulnera la transparència que qualsevol administració pública ha de tenir, els ciutadans han de saber que s'ha gastat els seus diners l'administració, i en aquest cas l'Ajuntament de Sueca no ha liquidat davant l'òrgan fiscalitzador, els comptes municipals.
2- Posa en evidència l'honorabilitat dels suecanos i suecanes, i el nom de Sueca aquesta en la llista negra dels Ajuntaments que no han sigut transparents en els seus comptes, és a dir en els diners de tots els suecans.
3- El perill en què estem, ja que textualment i en la nota remesa per la Sindicatura de Comptes hi ha dos punts que fan referència directa a Sueca:
*La Sindicatura sol·licita a la Generalitat Valenciana que faça ús de la llei per a no concedir subvencions ni ajudes a qui no rendisca comptes.
*És rellevant per la seua contínua incidència l'Ajuntament de Sueca per no haver presentat els seus comptes dels exercicis 2006 a 2010, malgrat els múltiples requeriments.
En qualsevol moment la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, podrien retenir qualsevol tipus de subvenció o ajuda a l'Ajuntament de Sueca.
Per tant, el Partit Popular de Sueca de nou i no és la primera vegada, exigeix, per transparència, honradesa, en la gestió dels recursos econòmics i que es liquiden els comptes exigits dels exercicis de 2006 a 2010. i pel risc que suposa.
En el ple d'ahir dijous 4 de maig, a una pregunta del PP al Sr. Baldoví de quan pensava liquidar els comptes de 2006 a 2010, no trobem resposta clara, ni compromís de posar els mitjans humans i econòmics per a complir amb aquest requeriment reiterat de la Sindicatura de Comptes. Com van poder veure i escoltar tots els suecans, Baldoví no assumeix la seua responsabilitat i l'únic que fa és excusar-se i parlar d'altres temes que gens tenen a veure amb el tema de liquidar els comptes de 2006 a 2010.