BUSCA

NOTA DE PRENSA

Els Regidors del Partit Popular de Sueca han participat activament en els actes organitzats amb motiu de les Festes Falleres de 2012. S'ha participat en tots els actes organitzats per la Junta Local Fallera de Sueca, concurs de Paelles, Ral·li Humorístic, inauguració de l'Exposició del Ninot, etc. La nostra presència ha sigut una mostra de respecte i col·laboració amb les Falles de Sueca i el President de la Junta Local Fallera de Sueca, Vicente Iborra, a qui felicitem tant a ell com a la seua Junta per la perfecta organització dels actes i per l'excel·lent tracte rebut en estos actes.
El nostre Regidor, Kiko Ortola, Vicepresident de la Junta Local Fallera de Sueca, a més de treballar per les Falles de Sueca, ha representat a este Grup Popular en el total dels actes organitzats durant tot este exercici. També ha sigut el responsable de tramitar davant de la Diputació de València, governada pel Partit Popular, les ajudes econòmiques per a cada una de les comissions falleres de Sueca, El Perelló i El Mareny, a l'anomenar al President de la Diputació de València, Alfonso Rus, "Faller d'Honor" de les Falles de Sueca 2012.
En el PP de Sueca tots els Regidors, orgullosos de les nostres festes, mantenim el nostre compromís de continuar treballant des de l'Ajuntament per a col·laborar en l'engrandiment de les Falles, dels nostres costums i tradicions. Tots, amb el nostre Portaveu en l'Ajuntament al cap, Carlos Ramírez, estem a la disposició de les Falles de Sueca i a mediar novament davant de les institucions públiques valencianes les ajudes necessàries per a què les Falles de 2013 siguen encara millor en tots els aspectes.