BUSCA

El PP exigix explicacions públiques a Campillo i al govern local sobre l’assetjament i marginació a què han sotmés al Setmanari Sueca

El Partit Popular de Sueca va realitzar una pregunta en l’últim Ple del mes de gener per a ratificar si s’havia donat alguna orde per part d’algun responsable del govern municipal sobre no enviar publicitat, ni cap tipus d’informació, al Setmanari Sueca, la publicació local de major difusió entre els suecans, i a la que li avala una trajectòria informativa de 40 anys. Ningú del govern municipal va assumir en el Ple haver donat la dita orde.

Respecte d’això, i atenent que interpretem que algú mentix des del govern local, el Partit Popular de Sueca es troba en l’obligació de manifestar públicament que:


1r- Considerem al Setmanari Sueca, i als seus responsables, com una publicació que realitza un fi social extraordinari, mantenint informats tots els sectors socials de la nostra Ciutat.


2a- Des del PP de Sueca sempre hem respectat al Setmanari Sueca i als seus responsables, als que tractem amb la mateixa consideració i mesura que a la resta de mitjans de comunicació locals i comarcals.


3a- Considerem molt greu la decisió de l’actual govern municipal que encapçala el senyor Campillo. Considerem també que això podria constituir un clar cas d’assetjament i atac (no és la primera vegada) al dret a la llibertat d’expressió que protegix la Constitució Espanyola i que tots i cada un dels regidors juràrem o vam prometre respectar el dia que es va iniciar la present legislatura.


4a- Exigim al senyor Alcalde que aclarisca públicament esta situació, així com el fet d’haver marginat publicitàriament i informativament al Setmanari Sueca, i si esta discriminació i fustigació també s’està practicant amb altres mitjans de comunicació o responsables d’estos.


6a- Respecte a allò que s’ha expressat en l’esmentada sessió plenària pel Regidor de Cultura, senyor Navarro, li sol·licitem públicament respecte a tots, inclosa l’Església Catòlica, i li preguem encaridament, una vegada més, que es dedique a realitzar la seua funció cultural per a tots els suecans, independentment d’ideologies o llengua familiar; i que, d’una vegada per sempre, quan intervinga en el ple municipal no siga per a posar en dubte a persones que la legislació els impedix respondre-li en eixe mateix espai.