BUSCA

NOVES GENERACIONS DEL PARTIT POPULAR DE SUECA ORGANITZEN, UN ANY MÉS, UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUETS PER ALS MÉS DESFAVORITS

 
De l'1 al 22 de desembre Noves Generacions del Partit Popular de Sueca durà a terme, com en anys anteriors, una campanya de recollida de joguets per a la gent sense recursos del nostre entorn, famílies que en els difícils temps que corren no tenen suficient capacitat econòmica per a regalar un joguet als més xicotets de la casa en aquestes dates tan entranyables i especials per a tots.

La gent del Partit Popular, conscient de la problemàtica actual, llança una crida a la col·laboració, i agraeix la participació de l'Ajuntament del Perelló i de Cáritas Sueca.
Tot aquell que vulga col·laborar el pot fer lliurant joguets en bon estat de conservació o nous en la seu del Partit Popular (C/ Sequial, 44) tots els dies, de dilluns a divendres, de 18:00 a 20:00 hores. També es poden fer els lliuraments en l'Ajuntament de El Perelló, de 9:00 a 13:30 hores en dies laborables.
Tant de bo que, amb la participació de tots, puguem portar un somriure d'il·lusió i sorpresa als més xicotets en aquests temps tan durs que vivim. Gràcies per endavant a tots.