BUSCA

DEIXARÀ LES PALMERES DE TINDRE PALMERES?

El Partit Popular de Sueca denúncia l’estat d’abandó dels exemplars situats en Sueca i la seua zona marítima.

Des de fa algun temps algunes (prou al nostre entendre) de les palmeres del nostre terme municipal s’han vist afectades per la coneguda plaga del “picudo” (palmeres situades en la Plaça del Santíssim  Crist, les emblemàtiques palmeres de l’Església de Sant Pere, algunes del Parc de l’Estació i del jardí de l’Asil dels Ancians Desemparats...)
 
                I en tot este temps el Grup Popular en l’Ajuntament ha preguntat per les mesures correctores que s’estan aplicant alhora que ha sol·licitat que es realitze un cens de palmeres afectades.

                El problema, lluny de veure’s solucionat, s’està agreujant amb el temps i a una velocitat preocupant, la qual cosa posa de manifest, una vegada més, la inadmissible i irresponsable falta de preocupació per part del Govern Municipal.

                El més significatiu és que la plaga està també afectant les palmeres de Les Palmeres, zona residencial de la nostra costa caracteritzada precisament per la presència d’estos exemplars flanquejant l’avinguda que porta al mar. Eixes palmeres estan desapareixent. I van ser molts els veïns que ja van transmetre la seua preocupació pel tema a l’anterior alcalde, Baldoví. No obstant això, el problema, lluny de solucionar-se s’ha agreujat fins a l’extrem de no saber-se si el lloc haurà de canviar de nom i deixar d’anomenar-seLes Palmeres. És un crim el que este Ajuntament està consentint amb un lloc tan volgut, apreciat i valorat per molts suecans.

                Des del Partit Popular de Sueca ens preguntem què ha fet en concret l’Ajuntament per salvar i/o recuperar les palmeres. No sabem ni si han arribat a demanar l’ajuda del tractament a la Generalitat Valenciana. En la nostra tasca de treballar per i per a Sueca exigim que es donen explicacions immediates a la ciutadania.