BUSCA

EL PARTIT POPULAR DE SUECA DENÚNCIA LA FALTA DE RESPECTE I LA POCA ORGANITZACIÓ POLÍTICA EN L’AJUNTAMENT DE SUECA


El Partit Popular de Sueca, amb este comunicat vol denunciar la preocupació del nostre grup municipal al poder observar que Ple després de Ple l’organització i programació política s’agreuja cada vegada més, i evidència la falta de treball dels actuals governants de la nostra Ciutat.
Un exemple clar va ser l’últim Ple municipal on es va poder observar despropòsit rere despropòsit, i que detallarem un a un perquè l’opinió pública puga entendre que esta falta d’organització i de treball diari perjudica greument els interessos dels suecans i suecanes.

En primer lloc el Grup Municipal Popular, va rebre les actes de Junta de Govern el mateix dia que anava a celebrar-se el Ple ordinari del dia 8 de novembre, és a dir en este Ple hi havia un punt de l’orde del dia en què calia aprovar eixes actes, res més, ni més ni menys, que 15 actes de més de 60 folis cada una.

El mateix dia del Ple, ens remeten una esmena al punt de l’orde del dia de la modificació de crèdit, a més de dos punts fora de l’orde del dia, i per si no fóra poc retiren de l’orde del dia el punt més important de tots, l’eliminació de l’ens autònom de la Residència, i tan sols 5 minuts abans del començament de la sessió plenària.

Estos exemples l’única cosa que denoten és falta de treball, dedicació i desídia de l’equip de govern, encapçalat pel Sr. Campillo, incapaç de dirigir una sessió plenària ni de programar el treball i el bon funcionament d’este Ajuntament.

Exigim a l’equip de govern, que esta situació no es torne a repetir i sol·licitem un mínim respecte al grup de l’oposició que és el grup majoritari en este Ajuntament i el que representa a nombre més gran de suecans i suecanes.