BUSCA

PARTICIPACIÓ GRUP MUNICIPAL POPULAR EN NOMBROSOS ACTES DURANT EL CAP DE SETMANA


Els membres del Grup Municipal Popular en l’Ajuntament de Sueca han participat en nombrosos actes durant el passat cap de setmana. De fet segueixen amb el costum habitual d’assistir allí on els ciutadans, associacions i entitats tenen el gust d’invitar-los i de comptar amb la seua presència.

D’esta manera dijous passat Celia Beltrán i Raúl Pla van assistir a la clausura del curs de Centre de Majors disfrutant amb tots els presents dels balls i el taitxí que els nostres majors havien preparat amb tanta il·lusió i treball.

El divendres van ser Kiko Ortolá, Inma Ferri i Carlos Ramírez els que van assistir al dinar anual de fi de curs dels Jubilats.

Ja el dissabte a la vesprada Celia Beltrán, Carlos Ramírez i Raúl Pla van assistir, en la Biblioteca Suecana, a la inauguració de l’exposició fotogràfica de la Setmana Santa 2012. En eixe mateix acte es van entregar els premis als millors treballs fotogràfics.

I per últim, el diumenge, Festivitat del Corpus, i com ve sent tradició, tot el Grup Municipal va assistir als actes religiosos, tant a la Missa en Sant Pere, com a la Processó.

El diumenge per el matí, Mª Angeles Matoses y Raúl Pla asistiren, al concert que es va cel.lebrar al Palau de la Música de València, on va participar l’ Unió Musical de Sueca.