BUSCA

NOTA DE PREMSA VISITA DE RUS A SUECA


Dissabte passat al matí Alfonso Rus va visitar Sueca amb l’objecte d’inaugurar un camp de futbol de gespa artificial.

La inauguració va tindre lloc a les 12:30 hores en presència de membres de la Corporació Municipal i nombrosíssims membres del Partit Popular de Sueca, de la Ribera Baixa i de València. El camp ha sigut inaugurat gràcies a la col·laboració de la Diputació Provincial després de la mediació del PP de Sueca a l’haver finalitzat en el seu moment el termini de presentació de sol·licituds per a este tipus d’actuacions sense la petició dins del termini i la forma escaient de l’Ajuntament de Sueca. Esta gestió del PP suecà va portar 250.000 euros en forma d’inversió per al dit camp.
 
Prèviament havia tingut lloc un esmorzar en els locals de l’Ateneu Suec del Socors amb militants i simpatitzants del PP de la comarca. Allí Rus va tindre l’oportunitat de comprovar de primera mà la restauració dels frescos de Claros i en la que la Diputació ha col·laborat amb 15.000 euros.

Durant l’esmorzar amb simpatitzants i militants Carlos Ramírez, President del PP de Sueca, va agrair la labor del seu grup municipal i la participació i assistència de tots els presents. Rus, per la seua banda, va insistir en la idea que en estos temps difícils cal donar la cara, i si és necessari continuar insistint davant del Govern Central per a obtindre el just finançament per a la Comunitat Valenciana. Al seu torn, va renovar el compromís de la Diputació amb Sueca a través de subvencions a associacions i entitats de la ciutat.