BUSCA

CONFERÈNCIA

Continuant amb l’activitat política de la Campanya electoral, el PP de Sueca va realitzar un acte sectorial destinat a empresaris, autònoms i xicotets i mitjans comerços i empresa a què va assistir el Secretari Autonòmic del sector públic empresarial de la Generalitat valenciana, Bruno Broseta Dupré. L’acte estava emmarcat dins del compromís del PP d’informar els ciutadans de les mesures econòmiques que plantejarà el PP si arriba al govern d’Espanya.

El secretari autonòmic, va animar als empresaris per a continuar treballant i eixir d’esta crisi a la qual ens ha portat el govern socialista de Zapatero, desocupació, pessimisme, destrucció d’empreses, mala política econòmica, i poca ajuda a l’empresari és pel que s’ha caracteritzat el govern socialista.
 
Va dir, que amb Mariano Rajoy com a President de tots els espanyols, posarem novament en marxa a Espanya, i als espanyols, com ho vam fer amb el govern del President José María Aznar.

Bruno Broseta va estar acompanyat del Portaveu del PP en Sueca, Carlos Ramírez, l’Alcalde de El Perelló, Miguel Fos i també pels regidors del PP. L’acte va ser presentat per Daniel Meseguer, Regidor encarregat de temes econòmics.

Va demanar el vot al PP perquè podem realitzar verdaderes polítiques, d’optimització de recursos, de creació d’ocupació, d’ajuda a les empreses per a poder oferir als ciutadans els servicis bàsics, d’educació, sanitat, i socials, públics i gratuïts.