BUSCA

BLOC-COMPROMíS, IGUAL QUE EN LA PASSADA CAMPANYA ELECTORAL, NO RESPECTA ELS ESPAIS PÚBLICS, EMBRUTANT LES PARETS I DONANT UNA MALA IMATGE DE LA NOSTRA CIUTAT

Igual que van fer en les passades eleccions municipals i autonòmiques, Bloc-Compromís, encapçalat per l'ex alcalde Joan Baldoví, no respecta cap cosa ni a ningú i pega cartells electorals on li ve en gana. Les fotografies que adjuntem demostren el poc respecte i falta de “compromís” per conservar neta i amb decència la nostra Ciutat per part de la coalició Bloc-Compromís a Sueca. Aquesta vegada l'exemple que il·lustrem amb imatge és la paret de la Granja Arrossera repleta de cartells electorals amb la cara del candidat, Joan Baldoví.


Des del PP de Sueca, la passada campanya electoral ens vam comprometre a NO PEGAR cartells, en parets, senyals de tràfic, etc.



Exigim al candidat del Bloc que netege aquests cartells i deixe d'embrutar la Ciutat, és a dir que predique amb l'exemple, que és la millor forma de conscienciar a la gent per a mantenir neta i endreçada la nostra Ciutat.