BUSCA

EL PP DE SUECA, SOL·LICITA A l'ALCALDE LA REVISIÓ DE TOTES LES PALMERES DELS JARDINS PÚBLICS, A causa del PICUDO

La caiguda que es va produir ahir diumenge d'una gran palmera que estava situada en la Placeta del Santissim Crist és un tema preocupant, no perquè haja sigut un tema accidental, sinó perquè estava infectada pel pìcudo.

Des del PP de Sueca, vam mostrar una gran preocupació per dos motius, primer per la pèrduda d'aquesta palmera i possiblement de moltes altres, i pel perill que suposa el desplome a la via pública.

D'altra banda, lamentem que des de fa molt temps, no s'ha previst per part del govern municipal, cap tipus d'actuació per a evitar aquesta malaltia en les palmeres del nostre municipi.

Exigim immediatament a l'alcalde, que es realitze un cens de les palmeres existents en els jardins públics de Sueca i la seua zona marítima, especificant que situació es troba cadascuna d'elles.

De la mateixa forma lamentem que l'ex alcalde de Sueca, Joan Baldoví de nou es demostre la seua irresponsabilitat, temeritat i incapacitat, ja que durant els seus anys de govern aquest tema com molts altres ni tan sols li han preocupat. Ni tan sols ha sol·licitat a la Direcció general d'investigació agrària cap tipus d'ajuda, que les hi havia, per a tractar aquesta plaga en les palmeres.

També volem manifestar que no entenem com tothom sabia que aqueixa palmera estava infectada per la plaga del picudo, menys l'Ajuntament o no entenem com a sabedors que aqueixa palmera estava infectada i venien pluges torrencials han permès deixar-la en aqueix estat.

De nou l'actual govern ha posat en risc la integritat física dels nostres veïns i ha provocat per la seua falta de previsió i responsabilitat un gravíssim risc de fatals conseqüències per als nostres veïns.

La caiguda d'aquesta palmera, en cas que hagueren persones en el seu radi, previsiblement haguera sigut fatal.