BUSCA

EL PP DE SUECA, LAMENTA UNA VEGADA MÉS QUE L'EX-ALCALDE, BALDOVÍ, PER LA SEUA MALA GESTIÓ HAJA ABOCAT AL NOU GOVERN MUNICIPAL, DEL QUE TAMBÉ EN FORMA PART, A PATIR LES CONSEQÜÈNCIES ECONÒMIQUES PER NO PRESENTAR DINS DEL TERMINI I EN LA FORMA ESCAIENT ELS COMPTES DEL 2010

Poca transparència, poca claredat, falta de previsió, nul·la gestió econòmica… és pel que s'ha caracteritzat durant aquests últims quatre anys el govern de Joan Baldoví. Ara un nou “incident”: la paralització de l'enviament de fons, per part del Ministeri d'Economia, d'aproximadament 400.000 euros per no presentar els comptes anuals de 2010.

A pesar que el Ministeri va realitzar una moratòria fins al passat 30 de setembre i, encara que aquest grup municipal popular ja havia advertit en moltes ocasions del que podria ocórrer, de res ha servit i és ara quan diuen que en breu regularitzaran aquesta situació.

Una vegada més es demostra un govern sense cap tipus d'adreça política, sense projecte, corrents, i acovardint els problemes quan poca solució tenen.

Des del PP ens preguntem si eixa liquiditat a la qual fa referència el Sr. Campillo, és suficient per a complir amb totes les obligacions econòmiques assumides per aquest Ajuntament, o per contra es va a haver de procedir a un pla d'ajust de tresoreria per a poder atendre pagaments necessaris i obligatoris, com podria ser pagar a funcionaris i uns altres.  

De nou amb aquesta actuació l'ex-alcalde Baldoví demostra que tot el que cau en les seues mans acaba desastrosament: SURGE, ESCORXADOR MUNICIPAL, BIBLIOTECA, CONTENCIOSOS INTERPOSATS PER LES ENTITATS LOCALS MENORS, NUL·LA DEFENSA DELS INTERESSOS MUNICIPALS EN EL CAS DE BEGA DE MAR, PARALITZACIÓ DE LA UNITAT D'EXECUCIÓ DE PASCUAL HERMANOS, I C-10, NO FINALITZAR PABELLÓ SEBASTIÁN DIEGO, NO APROVAR ELS PRESSUPOSTOS DEL 2011, NO PRESENTAR ELS COMPTES Al MINISTERI DE 2010, NO PRESENTAR EL COMPTE GENERAL A la SINDICATURA DE COMPTES, Etc......

Què ha fet l'actual alcalde, Sr. Campillo, des que ha arribat a l'alcaldia? La resposta és senzilla: fer-se fotografies, anar a processons i parlar del bou Ratón.
Exigim a l'actual equip de govern, que no sabem per qui està encapçalat, que done celeritat i presente els comptes de 2010 per a desbloquejar aquesta situació que pot comportar a greus perjudicis econòmics a aquest Ajuntament.