BUSCA

EL PARTIT POPULAR DE SUECA DIU QUE EL PLA DE XOC DELS SOCIALISTES CONTRA LA CRISI ÉS UNA “EXPERIENCIA SOBRENATURAL”

El Partit Popular qualifica de “experiència sobrenatural” el pla de xoc que preconitza el partit socialista de Sueca per a paliar la greu crisi econòmica, ocasionada durant el govern de José Luís Rodríguez Zapatero, i que afecta a més de 3.300 persones aturades en Sueca, El Perelló i Mareny.
 Anuncien els socialistas suecans mesures com finançar el 50 per cent de la Seguretat Socials als treballadors autònoms durant el primer any, o incentivar  amb 600 euros, a costes del erari públic, a empresaris i autònoms que utilitzen treballadors inscrits en situació de difícil contractació com dones maltractades o discapacitats. Dos mesures que el Partit Popular considera “insuficients i poc probables”, però que els socialistes suecans no dubten en asegurar que poden servir per a resoldre l’ocupació d’un 7 % dels aturats actuals.
“Resulta curiós i no deixa de ser una ironia per als nostres ciutadans, que el Partit Socialista, que ha estat governant els últims quatres anys, junt al Bloc i EU, anuncie ara la solució per a tantes familias que estan passant-ho mal”, senyala el portaveu popular i candidat a la alcaldia de Sueca, Carlos Ramírez, qui acusa a Dimas de “falta de col·laboració” amb el seu company de partit el portaveu socialista, Salvador Gil: “ Si estes mesures s’hagueren pres fa dos anys, ara no hauriem de planydre tant de drama personal i humà. A més a més, ha sigut durant el govern socialista a l’estat espanyol quan s’ha arribat a la xifra de 5 milions d’aturats, motiu pel qual s’ha de tindre la pell d’un coco pelut per a ficar tirites i mercromina a un malalt, al què ells mateixos han ocasionat la ferida”.
“Més els valdria –asegura Ramirez- que instaren al govern central a que abonara d’una vegada les subvencions que adeuden al treballadors autònoms que demanaren ajudes fa un any i encara no les han cobrades.”. També critiquen els populars que els socialistas anuncien dotacions de sol industrial a un preu assequible per facilitat la implantació d’empreses, quan al mateix polígon industrial de Sueca s’hi troben moltes empreses que treballen en precari i altres que lluiten per llogao vendre, amb poc d’èxit, els seus magatzems”.