BUSCA

El MOTOCLUB SUECA DEMANA LA CONSTRUCCIÓ D’UNA PISTA DE MOTOS A SUECA.

El candidat del Partit Popular a alcalde de Sueca, Carlos Ramírez, va mantindre durant la vesprada del dilluns una reunió amb els membres del Motoclub Sueca, els quals sol·licitaren el compromís del govern local per a disposar d’una pista de motos a la capital de la Ribera Baixa, igual que el tenen altres municipis com Villena.
Segons Luís Ripoll, president del club, “no es tracta d’una pista de motos com la de Xest, sino un circuit de dimendions més menudes, en el qual aquells que som afeccionats a correr en moto, ho pogam fer dins d’unes mesures de seguretat i amb tota la tranquilitat del món”. El circuit també tindria altres utilitats, com fer-se servir per a dur a terme campanyes d’educació vial a les escoles o com a espai d’entrenament d’altres activitats esportives I lúdiques.
Carlos Ramírez va atendre amb entusiasme la petició dels afeccionats a les motos i va Asegurar que “si el proper diumenge soc alcalde, lluitaré amb totes les meues forces per a que eixes instal·lacions siguen una realitat. L’esport a Sueca és una prioritat dins de la gestió del Partit Popular, i de la mateixa manera que hem recolzat  les escoles de fútbo, el handbol, els clubs de correr i atletisme, entre d’altres, farem tot el que estiga a les nostres mans, des de les institucions provincials i autonòmiques, per a fer realitat este somni”.
Els membres de la candidatura de Ramírez continuen mantenint reunions sectorials amb col·lectius i associacons amb pes polític, social i cultural a Sueca. Una d’elles ha estat a les últimes hores, la reunió amb els membres de l’associació comercial Arrima’t.