BUSCA

CAMPS INICIA LA CAMPANYA ELECTORAL A SUECA

El President de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, asistirà el proper dijous 5 de maig, a partir de les 14,00 hores, al dinar que tindrà lloc al restaurant Ciutat Arrossera de Sueca, per a donar inici a la campanya electoral a la capital de la Ribera Baixa.
Es completa així un cicle, pel qual en l’últim mes han passat la pràctica totalitat de consellers i representants del govern valencià per Sueca. Si fa unes setmanes, eren els consellers Rafael Blasco i Paula Sánchez de León, els qui concurrien a la Muntanyeta dels Sants, junt al vicesecretari de comunicació del PP, Esteben González Pons i el President de la Diputació de Valencia, Alfonso Rus, este cap de setmana han estat a El Perelló el conseller de Gobernación, Serafín Castellano, la consellera de Agricultura, Pesca i Alimentació, Maritina Hernández, i la consellera de Turisme, Belén Juste.

No obstant això, serà el President Regional del Partit Popular, Francisco Camps, recentment reestablert d’una dolència d’esquena, qui ha volgut donar ànims als militants d’una comarca que resulta clau per a esclarir el signe del diputat provincial.
Carlos Ramírez, candidat per Sueca,  ha assenylat que“és un orgull que el President de la Generalitat  i màxim representant de les institucions valencianes haja triat Sueca per a encetar un camí que, de segur, ens ha de dur a la victòria. Els suecans anem a donar un pas important al nostre poble i, en moments així, necessitem dels principals referents del partit”.